Kyllingefyld i tortillaer


KYLLINGEFYLD TIL TORTILLAER, opskrift Kyllingefyld i tortillaer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
8 tortillaer (mexicanske pandekager). Fyld: ca. 300 g kyllingefilet, 400 g kartofler, 1 hakket løg, 2 finthakkede fed hvidløg, ½ tsk. Stødt spidskommen, 1 spsk. Olie, 1 hakket rød peberfrugt, 1 finthakket chilipeber, 1 fintsnittet porre, ca. 250 g spids- el. kinakål, salt, peber. Til gratinering: 150 g revet cheddar. Tilbehør: Grøn salat – gerne med avocado.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kødet i tynde strimler. Skræl kartoflerne og skær også dem i strimler. Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt kartofler, peberfrugt, chili, spidskommen og porre. Læg låg på og damp ca. 10 min., til kålen er faldet sammen. Krydr med salt og peber. Rul kyllingefyldet ind i pandekagerne og læg dem i et ovnfast fad. Drys ost over og gratiner i ovnen ca. 15 min. ved 200 grader