Kylling cordon bleu


KYLLINGE CORDON BLEU, opskrift på Kylling cordon bleu

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
4 stk. kyllingefilet (ca. 600 g.), ca. 2 spsk. Dijonsennep, 4 skiver kogt røget skinke, 4 skiver ost (helst emmentaler). Panering: 1 sammen pisket æg, 3-4 spsk. Rasp – gerne majsrasp, smør til stegning, salt, peber. Tilbehør: Oven stegte kartoffel både og grøn salat.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Flæk kyllingestykkerne næsten helt igennem. Luk dem op og smør indersiden med et tyndt lag dijonsennep. Læg skinke og ost på den ene halvdel af hver schnitzel. Bøj den anden halvdel over og luk til med kød pinde eller bind med kød snor. Vend de fyldt fileter i sammen pisket æg og herefter i rasp, plandet med salt og peber. Steg kødet 7-8 min. på hver side ved middelstærk varme.