Kylling – Cuba Kylling


CUBA KYLLING, opskrift Cuba Kylling

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
650 g kyllingeoverlårsfileter
karry
salt
peber
ca. 2 spsk.
60 g smør
3 ½ dl hønsebouillon
1 ds. Kokosmælk
3 faste mangofrugter.
Tilbehør: Ristet kokosmel, løs kogte ris blandet med terninger af peberfrugt.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Gnid kyllingefileterne med karry, salt og peber. Vend dem i mel ogbrun dem ien stegegryde i halvdelen af smørret. Tag dem op og tilsæt resten af smørret. Svits ca. 1 spsk. Karry heri og spæd med bouillon under omrøring. Hæld kokosmælken i og lad koge op. Smag sovsen til. Skræl mangofrugterne og skær kødet i både, der lægges i bunden af et smurt fad. Drys med salt og peber og læg kyllingestykkerne ovenpå. Hæld sovsen over, dæk med folie og steg i ovn ved 200 grader i ca. 30 min. Server med tilbehøret.