Kylling med kokos og chili


KYLLING MED KOKOS, opskrift Kylling med kokos og chili - det smager....

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 stor kylling
3-4 fed hvidløg
1 løg
2 røde chilipebre
½ dl olie
1 dåse kokosmælk
saften af 1 limefrugt
2 laurbærblade
sukker
salt peber
1 grøn chili til pynt.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Del kyllingen i 8 stykker. Hak løg, hvidløg og chili meget fint, brug gerne blenderen. Rist blandingen i 2-3 spsk olie, pas på, at det ikke brænder på. Læg kyllingestykkerne i denne pasta, tilsæt kokosmælk (ryst dåsen først), limesaft og laurbærblade. Rør rundt, til alt er blandet , og lad retten simre under låg i ca. 30 min. Rør et par gange undervejs. Tag kyllingestykkerne op, pensl med olie og grill dem, til de er gyldne på alle sider. Kog sovsen godt ind, smag til med krydderier og evt lidt sukker. Anret kyllingen på et fad, hæld sovsen over og pynt med ganske tynde chiliringe. Server med f.eks jasminris.