Kylling – Citronkylling med chili


Kylling – Citronkylling med chili hmm

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 kylling på ca. 1 ½ kg.
Marinade:
2 røde chilier
4 fed hvidløg
2 citroner
1 spsk. olivenolie
2 tsk. Timian (el. 4 kviste frisk)
1 spsk. honning
salt
friskkværnet peber.
Tilbehør: kogte ris eller sprøde ovnkartofler.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Parter kyllingen i 6-8 lige store stykker. Marinade: Rør udkernede, snittede chilier, hakket hvidløg, citronsaft, olivenolie, timian, honning, salt og peber sammen. Læg kyllingestykkerne i et fad (el. i en stor pose) sammen med marinaden og lad det marinere i mindst to timer. Vend kødet et par gange, eller vend posen, så marinaden fordeles overalt. Hvis kødet har ligget i pose, lægges det nu i et fad og steges ved 200 grader i ca. 1 time. Øs væde et par gange fra fadet over kødet under stegningen. Tip! Server også gene brød til og dyp det i den pragtfulde sky fra kyllingerne.