Kylling Bombay


KYLLING BOMBAY, opskrift Kylling Bombay - dejlig opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(2 personer)
1 kylling på ca. 1 kg.
2 tsk karry
et nip stødt ingefær
2 tsk. Salt
100 g smør
5-6 spsk.Rasp.
Tilbehør: Ris, mangochutney.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rens kyllingen og del den i halve. Bland krydderier og salt og gnid kyllingestykkerne grundigt ind i blandingen. Smelt smørret – det må ikke brune – og vend de halve kyllinger heri. Paner dem derefter i rasp, tryk godt så raspen hænger godt fast på skindsiden. Læg stykkerne med skindsiden opad på rist over bradepande og steg i ovn på næst nederste rille ca. 1 time ved 200 grader. Dryp med smørret fra bradepanden flere gange undervejs. Server de sprøde kyllinger med løs-kogt ris og stærk mangochutney.