Kartoffelsalat


KARTOFFELSALAT, lækker Kartoffelsalat - til mange personer

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 60 min.

Nødvendige ingredienser
(24 personer)
Dressing
4 liter fraiche 9%
2½ dl frisk, klippet purløg
8 spsk finthakkede friske basilikumblade
2½ dl frisk, hakket persille
4 spsk mild, sød sennep
5 tsk groft salt
friskkværnet peber
3½ kg kogte, pillede og kolde aspargeskartofler
Pynt:
friske basilikumblade

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Dressing: Rør syrnet fløde sammen med krydderurter, sennep, salt og peber. Skær kartoflerne i ca. ½ cm tykke skiver og vend dem i dressingen. Smag til. Stil kartoffelsalaten tildækket i køleskabet i mindst 1 time.
Ved serveringen: Rør kartoffelsalaten op og smag den til.