Kartoffelgullasch af svinebov


KARTOFFEL-GULLASCH, opskrift Kartoffelgullasch af svinebov

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 kg kartofler
3 mellemstore hakkede zittauerløg
50 g smør
1 dl vand
2 tsk. groft salt
3 spsk. hvedemel
6 dl mælk
1 ds. svinebov (ca.450 g)
friskkværnet peber
ca. ¼ tsk. revet muskatnød
3 spsk. friskhakket persille.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Svits løgene i gyldent smør i en gryde. Tilsæt kartoflerne, vand og halvdelen af saltet. Kog retten ca. 15 min. til kartoflerne er næsten møre. Rør melet ud i 1 dl af mælken. Kom resten af mælken i gryden, og bring retten i kog. Tilsæt jævningen. Kog retten igennem under omrøring 4-5 min. Skær boven i små firkanter og kom dem i. Smag til med krydderierne. Tilsæt persillen lige inden serveringen