Polsk peberrod mørbrad


Polsk peberrod mørbrad - spændene opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
2 store svinemørbrader
2 spsk. mel
1 knivspids stødt nelliker
salt og peber
½ selleri
1 stort løg
3 spsk. margarine
ca. 3 dl suppe – kogt på ben
4 spsk. reven peberrod.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Puds mørbraderne af og skær dem i skiver på ca. 2 cm tykkelse. Kom dem i en pose sammen med mel og krydderier og ryst godt. Rens selleri og løg og riv det på råkostjernet. Lad det snurre 5 min. i fedtstoffet i gryden og tilsæt derpå mørbradskiverne. Vend og drej dem i endnu 5 min. – det må ikke brune! – og spæd den kogende suppe ved. Læg låg over og lad det koge sagte i 1 time. Rør peberroden i og smag sovsen til. Server helst retten i gryden