Snurregryde med mørbrad


SNURREGRYDE MED MØRBRAD, Snurregryde med mørbrad - smager godt

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 stor svinemørbrad
1 kalvenyre
mel
salt og peber
margarine
1 ds. bouillon
1 kvist timian
kulør
1 dl piskefløde
4 skiver maskinskåret røget bacon
12-15 cocktailpølser.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Puds mørbraden af og skær den i skiver. Rens og flæk nyren og fjern det meste af fedtet. Skær også den i skiver og vend dem og mørbraden i mel, som er tilsat salt og peber. Brun det hele godt i margarine og hæld halvdelen af bouillonen ved. Stik timiankvisten i og tilsæt lidt kulør. Læg låget halvt over gryden og lad retten snurre sagte i ca. 1 time. Spæd mere suppe ved efterhånden som det bliver nødvendigt. Smag retten til med salt og peber og tilsæt fløden. Rist de overskårne baconskiver på tør pande og rist derpå cocktailpølserne i baconfedtet. Anret retten i et opvarmet fad eller en serveringsgryde og drys med bacon og pølser.