Mørbrad i fad


Dejlig opskrift på Mørbrad i fad

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 svine-mørbrad (ca. 500 g)
10 g smør
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Sauce
1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
450 g champignoner i kvarte
1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
125 g fintstrimlet kalkunbacon
4 små fed knust hvidløg
½ tsk groft salt
½ tsk cayennepeber
½ liter sødmælk
Tilbehør
320 g parboiled ris
400 g dampede haricots verts

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Mørbrad: Afpuds mørbraden for sener og hinder og skær den ud i bøffer. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og steg mørbradbøfferne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side. Tag dem af panden og drys med salt og peber. Hold dem varme.
Sauce: Hæld tomaterne i en sigte. Svits champignon, løg, bacon og hvidløg i panden i ca. 3 min. Kom de afdryppede tomater, mørbradbøffer, salt og peber i champignonblandingen og hæld saucen ved. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 20 min. Smag til.
Ved serveringen: Anret sauce og bøffer i et varmt fad og server sammen med ris og haricots verts.