Italiensk farsrulle af hakket svine og oksekød


FARSRULLE, opskrift på Italiensk farsrulle af hakket svine og oksekød

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Fars:
3 skiver afskorpet franskbrød
2 dl mælk
250 g hakket svinekød
250 g hakket oksekød
1 æg
1 tsk. groft salt
friskkværnet peber
1 tsk. tørret oregano.
Fyld: 1 mellemstort hakket zittauerløg
3 spsk. friskhakket persille
100 g mild ost.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Udblød franskbrødsskiverne i mælk. Rør brødblandingen med kød, æg og krydderier. Bred farsen ud på et stykke bagepapir i en firkant (20x30 cm). Fordel løg og persille sammen med ost i tynde skiver over farsen. Rul denne som en roulade fra den korte side. Læg farsrullen uden bagepapir i et smurt ovnfast fad. Bages ved 200 grader i ca. 60 min.