Glaseret hamburgerryg


GLASERET HAMBURGERRYG, opskrift Glaseret hamburgerryg - dejlig opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
1 kg hamburgerryg
1 suppevisk
1 laurbærblad
1 gulerod
4-5 hele peberkorn
1 tsk. sukker
100 g mørk farin
1 spsk. margarine
2 spsk. mel, salt og peber
4 spsk. sherry.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Læg hamburgerryggen i en gryde og hæld 1 ½ l vand over. Bring det i kog og tilsæt suppevisk, laurbærblad, ituskåren gulerod, peberkorn og sukker. Lad det koge sagte i 25 min. under låg. Lad hamburgerryggen blivekold i suppen. Tag den op og flå eventuelle ”omslag” af. Læg den i bradepanden og sigt farin over. Hæld 4 dl af den siede suppe ved og stil den ind i en meget varm ovn – ca. 275 grader. Lad sukkeret blive til karamel og dryp forsigtigt med lidt af suppen. Hæld resten af denne over i en lille gryde og pisk margarine og mel, der er gnedet sammen til en smørbolle, i. Lad sovsen koge i 5 min., smag til med salt og peber og rør sherry i. Server denne sovs samt kartofler og grønsager til den glaserede hamburgerryg.