Græsk svinekød på bondemanér


GRÆSK SVINEKØD, opskrift Græsk svinekød på bondemanér - prøv den...

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
¾ kg skinkekød
2 ½ dl hvidvin
6 modne tomater
30 g smør
1 løg
8-10 sorte oliven
salt
paprika
evt. lidt smør til svitsning.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Skær kødet i mundrette stykker og rist dem gyldne over grill eller svits dem hurtigt lysebrune på stegepanden i lidt smør. Smelt smørret i en gryde, lad løgene snurre klare heri, krydr kødet med salt og paprika og kom det ned til løgene. Hæld hvidvinen ved og lad det koge op. Dæmp for varmen og lad det stå og snurre et kvarters tid. Tilsæt de flåede tomater og lad det snurre yderligere 20 min. under låg. Kom olivenerne i og lad retten småkoge fem min. til.
Byd landbrød til.