Frikadeller


FRIKADELLER, God opskrift på Frikadeller

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
500 gram hakket kalv og flæsk
1-2 revne løg
1 fed revet hvidløg
2 æg
ca. 50 gram mel
1 ½ dl mælk
ca. 1 tsk. salt
friskkværnet peber
ca. 50 gram smør til stegning
olie

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 minut. Kom løg, peber og æg i. Rør mælken i - derefter melet. Stil farsen tildækket i køleskabet -gerne 1 times tid hvis tiden er til det....
Smelt smørret i olie, til det bliver gyldent, på en stegepande. Form farsen til frikadeller efter ønsket størrelse og dyp skeen i varmt vand indimellem. Steg frikadellerne på begge sider ved mellem varme i ca. 10 - 15 minutter, til de er færdige - Du kan også stege dem færdige i ovnen, hvis de er store. Denne fars er en god basis-fars og kan krydres helt efter ønske. Kun fantasien sætter grænser......prøv dig frem.