Fiskesuppe


FISKESUPPE, Opskrift på lækker fiskesuppe

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(6 personer)
2 kg blandet fisk
2 1/2 l fiskefond
2 stk. løg
1 Porre
6 tomater
1 fed hvidløg
dild
1/2 dl olivenolie
1 kvist timian
2 1/2 dl hvidvin
4 tråde safran

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog en fiskefond af fiskeben, vand, salt, peberkorn, laurbærblade, citron og persillekviste i ca. 10 min og si den.
Tomaterne blancheres og befries for skind.
Skræl og hak løg.
Rens porre og skær dem i strimler.
Sauter løg og porre i olien, tomater, fiskeboullion, hakket timian, presset hvidløg og hvidvin koges op.
Der tilsættes fiskekød i mindre stykker, der koger i suppen i 5 min.
Til sidst drysses der med hakket dild.
Der kan tilføjes skal og bløddyr efter ønske.