Farsbrød med sauce naturel


FARSBRØD, opskrift Farsbrød med sauce naturel

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(5 personer)
500 g hakket skinkekød
1 tsk. groft salt
1 finthakket zittauerløg
friskkværnet peber
1 æg
2 dl mælk
2 spsk. rasp.
Fyld:
125 g frosne
optøede kyllingelevere
25 g smør
1 ½ fed hvidløg i tynde skiver
1 tsk. tørret estragon
½ dl vand
½ l sauce naturel
evt. kulør.

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rør det hakkede kød med salt. Kom løg, peber, og æg i. Tilsæt mælken lidt efter lidt. Rør herefter raspen i. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Fyld: Skyl kyllingeleverne og fjern evt. hinder. Tør leverne. Del de største stykker i to. Smelt smørret i en dyb pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Tilsæt hvidløg og estragon. Svits kyllingeleverne heri. Tag leverne op og kom dem i farsen. From farsen til et ovalt ”brød” (ca. 10x20 cm.) og brun det på to sider i resten af stegesmørret i panden. Hæld vand og sauce naturel ved. Tilsæt evt. kulør. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 35 min. Hæld lidt sauce over kødet nogle gange under kogningen. Tag farsbrødet op og hold det varmt. Smag saucen til.