Butterdejslasagne med kål


BUTTERDEJS-LASAGNE, Butterdejslasagne med kål - lækker opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
3 plader frossen butterdej a ca. 50 g
Lidt mel til udrulningen
Fyld:
300 g fintsnittet sommerkål
200 g bacon i tynde strimler
2-3 fed hvidløg
2 spsk. honning
1 stk. frisk ingefær
salt,
friskkværnet peber eller 1 rød chili

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Rul de optøede butterdejsplader ud til dobbelt størrelse og prik dem med en gaffel. Varm en pande og rist baconen sprød og gylden. Tilsæt honningen efter 2-3 min og bland godt inden kål, hakket hvidløg og fintstrimlet ingefær tilsættes. Damp blandingen ved middel varme. Tilsæt peber eller fintstrimlet chili.
Læg bagepapir i bunden af en lille bradepande og læg det første lag butterdej i. Derover lægges halvdelen af fyldet, så endnu en plade butterdej og så resten af fyldet. Slut med butterdej. Tryk det til, så overfladen bliver jævn, og bag det på næstnederste rille ved 225 grader i ca. 25 min., til det er gyldent og gennembagt. Skær lasagnen i pænt store stykker og giv evt. lidt grøn salat til.