Bucatini med gorgonzola sauce


Bucatini med gorgonzola sauce - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: Ikke angivet

Nødvendige ingredienser
375 g bucatini eller spaghetti
200 g gorgonzola ost
20 g smør
1 stilk bladselleri, hakket
3,2 dl fløde
250 g frisk ricotta ost, røres til den er lind

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Kog pastaen i en gryde kogende vand tilsat salt. Den sigtes og kommes tilbage i gryden.
Mens pastaen koger, skæres gorgonzola osten i små terninger.
Varm smørret i en pande, tilsæt selleri og rør i 2 min. kom fløde, ricotta og gorgonzola i og smag til med salt og peber. Lad det komme i kog over svag varme under konstant omrøring, og lad saucen simre i 1 min.
Kom saucen over pastaen og bland godt sammen