ASPARGESSUPPE, opskrift Aspargessuppe med aspargeskartofler - opskrift
|
Tilberedningstid:
45 min.
|
|
Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 liter aspargessuppe frost eller på køl 4 porrer i tynde ringe (ca. 400 g) 600 g pillede, kogte aspargeskartofler 1 dl koldt vand 1 tsk groft salt friskkværnet peber 200 g røget mørbrad i små tern 200 g bælgede ærter eller optøede, frosne ærter Tilbehør Groft brød
|
SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bring aspargessuppe og porreringe i kog ved kraftig varme og under omrøring. Skru ned og kog suppen ved svag varme i ca. 2 min. Skær imens kartoflerne i små stykker. Kom kartofler, vand, salt og peber i suppen og bring den i kog. Smag til. Ved serveringen: Anret suppen i varme portionsskåle med mørbrad og ærter som koldt drys. Server brød til. Tip: Røget mørbrad kan erstattes af andet røget kød, fx kogt skinke eller hamburgerryg i små tern.
|
|