Aspargessuppe med aspargeskartofler


ASPARGESSUPPE, opskrift Aspargessuppe med aspargeskartofler - opskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
1 liter aspargessuppe frost eller på køl
4 porrer i tynde ringe (ca. 400 g)
600 g pillede, kogte aspargeskartofler
1 dl koldt vand
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
200 g røget mørbrad i små tern
200 g bælgede ærter eller optøede, frosne ærter
Tilbehør
Groft brød

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Bring aspargessuppe og porreringe i kog ved kraftig varme og under omrøring.
Skru ned og kog suppen ved svag varme i ca. 2 min.
Skær imens kartoflerne i små stykker.
Kom kartofler, vand, salt og peber i suppen og
bring den i kog. Smag til.
Ved serveringen: Anret suppen i varme
portionsskåle med mørbrad og ærter som koldt drys.
Server brød til.

Tip: Røget mørbrad kan erstattes af andet røget kød, fx kogt skinke eller hamburgerryg i små tern.