Andebryst med balsamicosauce


ANDEBRYST, opskrift på Andebryst med balsamicosauce

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 45 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
600 g andebryst
2 spsk olie

Marinade:
1/2 dl sojasauce
1/2 dl middeltør sherry
5 spsk sukker

Sauce:
100 g skalotteløg
1 dl rødvin
1 spsk olie
1/2 l vildtbouillon
1/2 dl balsamico
1 tsk køkkensalt
1/2 tsk peber

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Steg andebryst gyldenbrunt med skindet nedad. Vend det og brun også kødsiden.
Bland alle ingredienser til marinaden og giv den et kort opkog. Læg andebrysterne i med skindsiden opad. Kog for svag varme ca.10-15 min.Overhæld hele tiden kødet med marinaden. Tag andebrysterne op og lad dem hvile i et kvarter.

Lav saucen imens: De finthakkede løg sauteres i lidt olie. Tilsæt balsamico, vin og bouillon. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til. Læg andebrysterne i den varme sauce og varm den op, mens saucen øses over.