Andebryst med enebær og peberfrugt relish


ANDEBRYST, opskrift Andebryst med enebær og peberfrugt relish

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 120 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
Marinade:
10 enebær
3 spsk havsalt
2 kviste frisk timian
4 fed hvidløg

2 andebryst
50 g gåsefedt
10 enebær

Tilbehør:
3 røde peberfrugter
3 spsk balsamico
3 spsk brun farin

Pynt:
frisk merian

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Blend halvdelen af enebærrene, salt, timian og hvidløg sammen og marinér andebrysterne i denne marinade natten over.
Kom andebryster i et højt ildfast fad. Varm gåsefedtet op i en gryde og hæld det over sammen med enebær.

Fadet tildækkes tæt med sølvpapir og kommes i ovn i 100 minutter ved 160°C.
Tilbehør (relish): Skær peberfrugterne i tynde strimler og opvarm dem i en gryde sammen med eddike og brun farin, indtil der ikke er mere væske.
Før servering drysses friske blade fra merian hen over retten.