Acapulco kylling ala syden


Acapulco kylling ala syden - lækker kylligeopskrift

Tilberedningstid af madopskriften / mad / opskrift / opskrifter / opskriften
Tilberedningstid: 270 min.

Nødvendige ingredienser
(4 personer)
6 2/3 dl vand
1 1/3 stk hønsebouillonterning
667 g kyllingebryst
1 1/3 stk løg
1 dl sherryeddike
4 fed hvidløg
1 1/3 spsk olivenolie
2 2/3 tsk spidskommen
1 1/3 stk rød peberfrugt
1 1/3 stk gul peberfrugt
2 2/3 spsk hakket jalapeno
2/3 pose frisk koriander

SÃ¥dan tilberedes opskriften
Tilberedningstid ialt: 4 timer 30 min
Arbejdstid: 25
Bring bouillon i kog. Tilsæt kylling, finthakket løg, sherryvin-eddike, hakket hvidløg, olivenolie og kommen. Lad det simre ved lav varme, til kyllingen er færdigkogt (ca. 15 min.). Tag kylling og løg op af væden og læg det i en skål sammen med peberfrugter i skiver.
Lad væden koge videre, til den er svundet ind til ca. det halve af udgangspunktet. Hæld denne sauce over kyllingblandingen og stil det køligt i en halv time.

Tilsæt hakket koriander til kyllingeblandingen og køl det ned i 4 timer eller natten over. Herefter skæres kyllingekødet i skiver og fordeles sammen med marinaden og de marinerede grøntsager på tallerkener